Kirjaudu sisään

Vakka-Suomen musiikkiopisto

Vakka-Suomen musiikkiopiston kotisivut

Hakulomakkeen täyttämiseksi Sinun ei tarvitse kirjautua Wilmaan. Klikkaa alla olevaa linkkiä, niin pääset suoraan hakulomakkeeseen. Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea, Firefoxia tai Safaria.

Täytettyäsi hakulomakkeen ja klikattuasi "Seuraava" pääset sivulle, jossa voit tarkistaa ja halutessasi tulostaa hakemuksen tiedot. Klikkaa "Tallenna", niin ilmoittautuminen on valmis. Hakijan tiedoissa annettuun sähköpostiosoitteeseen tulee tämän jälkeen varmistusviesti hakemuksen vastaanottamisesta. (Tarkista sähköpostisi roskapostikansio, mikäli viestiä ei näy).

HAKU MUSIIKKIOPISTON OPPILAAKSI 2.-15.5.2018

Haku oppilaaksi avoimelle osastolle

Avoimella osastolla annettavaa opetusta ei tueta julkisin varoin, jolloin lukukausimaksut ovat korkeammat kuin musiikkiopiston varsinaiseksi oppilaaksi otettaville, jotka käyvät taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaisesti opintojaan. Avoimella osastolla ei voi saada taiteen perusopetuksen mukaista päättötodistusta. Avoin osasto on auki kaiken ikäisille.

Jos ilmoittautumisen kanssa ilmenee ongelmia, voit ottaa yhteyttä Vakka-Suomen musiikkiopiston toimistoon puh. 044 5256580.

Wilma 2.24.7.2 © 2000-2017 Visma